Cukrárna Angelika se nachází v podhůří Beskyd na úpatí hory Prašivá.
Pečeme pro Vás sladkosti dle tradičních receptů a výroba je ruční, domácí z kvalitních surovin. Cukrárnu jsem založila na základě svých získaných profesních zkušeností, a to obchodních, manažerských, učetních a v prvé řadě zkušeností v samotném pečení, které mě učila moje maminka i babička. Recepty, kterými se řídím jsou z velké části recepty z jejich kuchařských knih a sešitů doplněné o specialitky a novinky. Cukrárnu jsem se rozhodla založila pro Vás všechny, kteří milujete dortíky, zákusky, cukroví a všechny sladké dobrůtky a jste zaneprázdnění svou prací, nemáte rádi nepořádek kolem pečení, umíte péct a chcete udělat radost sobě i svým blízkým, ale nedostatek času Vám v tom brání.

Cukrárna vznikla na základě velké podpory a pomoci mého manžela, dětí a přátel. Za což jím velice děkuji.